Formulari de contacte

 

Com preparar-se per una sessió fotogràfica.

Un cop sabeu l'estil de la roba (o estils) que portareu a la sessió de fotos, heu de començar a desenvolupar mentalment les poses i registres de cara i cos que vulgueu fer, podeu buscar inspiració en revistes i internet per veure mostres dels estils de poses i mirades d'altres models.
Encara que el fotògraf o estilista després us demanin determinades poses, és bo portar en ment algunes ja pensades per evitar l'efecte "què faig?" "No se m'acut res ..." Aquest tipus de comentaris són molt negatius de cara a futurs treballs amb aquest fotògraf o l'agència que us ha portat.



A la sessió cal anar:
Ben dormit. Es ha dir, ben despert...
Ben esmorzats o ben dinats...
Depenent de la sessió, sense roba que premi, texans, mitjons... sense sostenidor, calces o culotte color carn... cal evitar les marques que la roba deixa a la pell...
Si us han de maquillar, tan sols poseu-vos crema hidratant ...
Amb els cabells i cos ben nets...

Cada canvi de roba hauria de durar 10 minuts com a molt.

A l'estudi, tot si val en poses i mirades, des de la més freda fins a la més expressiva, mirant a càmera o perdent la mirada. En exteriors o localitzacions d'interior, tot ha de ser més mesurat, l'efecte robat és el més recurrent (evitar mirar a càmera i comportar-nos com si interpretéssim un paper, sempre funciona).




Recordeu que en moda i publicitat sou actors-actrius, però no podeu parlar ni sortir en moviment, pel que interpretar és més difícil, cada gest de la cara i expressió corporal ha d'ajudar a que l'espectador de les fotos comprengui i interpreti la història que s'ha volgut explicar.

Ajudeu-vos de l'attrezzo o decorat quan sigui possible, això reforçarà la pose i l'actuació.

Aneu recordant els registres que heu fet, per no repetir molt amb cada canvi de roba. Recordeu que heu de mantenir diàleg amb el fotògraf, tot i que amb compte, no podeu estar parlant mentre feu les poses, s'ha d'establir una comunicació més de gestos i expressions que t'indiquin quan el fotògraf està content amb les vostres poses o si vol que les canviïs.

Un bon model és aquell que té un temps de reacció 0, que és capaç de donar registres i poses noves amb cada canvi, que no necessita parlar amb el fotògraf (el "llegeix" amb només mirar-lo) i que té un comportament respectuós i formal.

Mirar les fotos de tant en tant a la pantalla de la càmera o monitor d'ordinador us ajudarà a veure com esteu quedant, però no feu-ho cada 5 minuts o desesperareu a l'equip...

Si hi ha parada per menjar, no us talleu, mengeu tot el que desitgeu amb mesura, és important que recupereu forces per estar al 100%.

En finalitzar la sessió, us heu d'acomiadar cordialment de tots els membres de l'equip i demanar al fotògraf que us passi les fotos per mail.





C/ d'Avall, 32 - 25600 Balaguer
C/ Jacint Verdaguer, 17 - 25250 Bellpuig
Tel: 973320123 / 651999930
info@fotomiratge.com
www.fotomiratge.com


Total comment

Author

Unknown

0   comentaris

Cancel Reply